Kenkäkaappi

Kenkäkaapit tyylikkääseen kenkien säilytykseen

Kenkäkaappi on loistava vaihtoehto hyvin monenlaisiin koteihin. Lattialla lojuvat kenkäparit ovat usein tiellä ja lisäksi ne voivat tehdä kodista sekaisen näköisen. Kengät saa kuitenkin helposti piiloon ja järjestykseen tyylikkääseen kenkäkaappiin. Kenkien säilyttämiseen on kuitenkin kaappien lisäksi muitakin vaihtoehtoja – sellainen on esimerkiksi kenkäteline seinälle. Se sopii myös koteihin, jossa on vähän lattiatilaa. Kenkien säilytysratkaisu kannattaakin aina valita oman eteisen koon, muodon ja sisustustyylin mukaan. Verkkokauppamme tarjoaa moniin eteisiin sopivia vaihtoehtoja. Tarjolla on niin kooltaan, muotoilultaan kuin tyyliltäänkin erilaisia säilytysratkaisuja eteisen kenkäongelmaan.

Huomioi myös, että verkkokauppamme tarjoaa monet muutkin sisustustuotteet – kuten esimerkiksi nojatuolit. Mikäli ostat useita tuotteita kerralla, varmista, että ne sopivat varmasti yhteen ja luovat harmonisen sisustustyylin kotiin.

Unelmiesi kenkäkaappi verkkokaupastamme

Unelmien kenkäkaappi riippuu aina omasta mausta ja oman kodin tyylistä. Verkkokauppamme tarjoaa monipuolisesti vaihtoehtoja. Esimerkiksi pieni kenkäkaappi sopii hyviin pieniin asuntoihin tai pieniin eteisiin. Suuri kenkäkaappi taas sopii etenkin suurempiin koteihin ja suurille perheille, joissa kenkiä on paljon.

Kenkäkaappi kannattaa valita tyyliltään, materiaaliltaan ja väriltään muun kodin sisustukseen ja tyyliin sopivaksi. Kannattaa ottaa huomioon myös se, sopiiko kenkäkaappi sisustukseen vielä esimerkiksi vuoden kuluttua – kenkäkaappi on nimittäin usein pitkäaikainen ostos, jota ei uusita joka vuosi. Mikäli on epävarma tulevaisuuden sisustuksesta, kannattaa valita melko ajattoman näköinen kenkäkaappi tai -teline.

Sisusta eteinen kenkäkaapin ja sisustustuotteiden avulla

Lattialle asetettava kenkäkaappi tai kenkäteline seinälle eivät ole pelkkiä säilytystiloja, vaan niiden avulla voi myös sisustaa. Voit esimerkiksi tilata yhteen sopivia sisustustuotteita netistä samalla kun tilaat kenkäsäilytystilan. Matalan kenkäkaapin päälle esimerkiksi voi asettaa kaapin tyyliin sopivan valaisimen tai peilin. Verkkokaupastamme löytyy monipuolisesti myös monia muita sopivia sisustustuotteita. Tosin tyylikkäät kengätkin voivat olla itsessäänkin sisustuselementti. Tällöin ne kannattaa asettaa näkyville telineeseen, eikä piilottaa oven taakse kaappiin.

Moni myös pitää siitä, että koko kenkävalikoiman näkee helposti yhdellä silmäyksellä. Näin kenkiä voi vertailla nopeasti päättäen mitkä niistä sopivat yhteen päivän asun kanssa. Tällöin kenkäteline, joka ei piilota kenkiä pois näkyviltä, voi olla paras vaihtoehtoja. Kenkien säilyttämiseen on siis monia vaihtoehtoja. Valitse itsellesi paras säilytysratkaisu oman sisustusmakusi sekä eteisesi tyylin ja koon perusteella.