Loihdi moderni olohuoneen sisustus helposti

  • 16 Nov, 2021

Moderni sisustus olohuoneessa

Moderni olohuoneen sisustus on helppo loihtia itse. Modernin sisustuksen pohjana toimii se, että se on yksinkertainen ja puhdaslinjainen sisustustyyli. Skandinaavisesta sisustustyylistä saa hyviä vinkkejä ja se muistuttaakin paljon modernia sisustustyyliä. Huoneiden ja muiden sisustettavien tilojen tulisi olla valoisia ja selkeäviivaisia, jotta modernin sisustuksen saa parhaiten toimimaan. Nykyään myös tumma sisustustyyli ja puun, sekä lasin käyttö modernin sisustuksen luonnissa on kasvattanut suosiotaan. Mahdollisuudet moderniin sisustamiseen ovat paremmat, kuin kymmenen vuotta sitten.

Moderni olohuoneen sisustus ja vinkit

Moderniin sisustukseen eivät kuulu runsaskuvioiset sisustustyylit. Jos ei tiedä, mistä aloittaa, on hyvä tarkastella sisustettavaa tilaa ja miettiä, mitä voisi karsia saadakseen minimalistisen tyylin, joka istuu ympäröiviin kalusteisiin.

Perusvärit modernille sisustukselle ovat musta, harmaa ja valkoinen. Vaaleat seinät ja isot ikkunat tuovat valoisuutta tilaan. Korostusta voi hakea muutamalla tummemmalla tai kirkkaammalla värillä, liika on kuitenkin liikaa ja sen huomaa helposti, kun harmonia värien osalta ei säily.

Lasi, nahka ja metalli ovat modernin sisustuksen kulmakivet

Lasiesineillä ja jopa lasiseinillä, saa luotua harmoniaa sisustukseen, sillä kirkas lasi päästää valoa läpi, sekä istuu hyvin ympäröivään värimaailmaan. Metallisilla ja nahkaisilla huonekaluilla saa tuotua sisustukseen särmää ja kauniita yksityiskohtia.

Moderniin olohuoneeseen kannattaa etsiä sisustustuotteita netistä. Netissä pystyy mallailemaan eri sisustuselementtejä keskenään ja näin koostamaan omaan makuun sopivan sisustustyylin. Toimitusajat ovat lyhyitä, joten sisustamaan pääsee todella nopeasti. Skandinaavista sisustustyyliä voi hakea myös moderniin sisustukseen pienin elementein, näin syntyy kestävä ja kaunis moderni koti.